DB SCHENKER system-kappaletavarakuljetukset

DB SCHENKER direct-täydet ja osakuormat

DB SCHENKER plus-kotijakelu

DB SCHENKER project and special–erikoiskuljetukset ja projektit

Varastointi ja lisäarvopalvelut


DB SCHENKER system-kappaletavarakuljetukset

DB SCHENKERsystem on helppokäyttöinen aikataulutettu kuljetuspalvelu kotimaan ja ulkomaan kappaletavaralähetyksiin.

Kuljetustilaus ja lisäpalvelut

Tilaa kappaletavaran kuljetus viimeistään noutopäivänä klo 12 mennessä. Kotimaan kuljetustilauksen voit tehdä sähköisesti klo 13 saakka. Kuljetustilauksen yhteydessä voit täydentää kuljetuspalvelua lisäpalveluilla.

Hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu DB Schenkerin hinnoittelualueisiin ja lähetyksen rahdituspainoon.

Lähetyksen koko

Samalle vastaanottajalle lähetettävä kappaletavaralähetys painaa alle 2500 kg ja on tilavuudeltaan enintään 7,5 m3. Yhden yksittäisen kollin maksimimitat ovat 2,4 m (pituus), 1,8 m (leveys), 2,2 m (korkeus) ja paino alle 1200 kg. Ulkomaan liikenteessä yksittäisen kollin maksimikorkeus on 2,0 m. Näistä mitoista poikkeavat lähetykset kuljetetaan DB SCHENKERdirect -tuotteena. Lähetyksen jokaisen kollin on oltava pakattu ja koneellisesti käsiteltävissä. Useita kolleja sisältävät lähetykset on pakattava lavalle tai muulle kuljetusalustalle.

Nouto ja jakelu

Noudamme ja jaamme lähetykset arkipäivisin klo 8–16 DB SCHENKERsystem -aikataulun mukaisesti. Lähetys luovutetaan vain tilauksessa merkitylle vastaanottajalle. Noudossa ja jakelussa käytetään takalaitanostinta ja pumppukärryä tai vastaanottajan käyttämää kuormausvälinettä.Lisätietoja


Tee kuljetustilaus:MySchenker.fi

Tilauskeskus: 010 520 7847

Uusi asiakas? Aloita Tästä

 

DB SCHENKER direct -täydet ja osakuormat

DB SCHENKERdirect road on yritysasiakkaille tarkoitettu palvelu osa- ja kokokuorman kuljettamiseen.

Osakuormalla tarkoitetaan vähintään 2500 kg painavia, yli 7,5 m3 tai yli 2,4 m pitkiä lähetyksiä yhdelle vastaanottajalle pääsääntöisesti ilman terminaalikäsittelyä. Täys- eli kokokuormalla tarkoitetaan täyden kuljetusyksikön kuljettamista lähettäjältä yhdelle vastaanottajalle ilman välikäsittelyä terminaalissa. Yleisimpiä kuljetusyksiköitä ovat vaihtokuormatila, perävaunu, traileri ja näiden yhdistelmä. DB Schenkerin asiantuntijat ja verkostot ovat apunasi isojen kuormien kuljettamisessa.

Kuljetustilaus ja lisäpalvelut

Tee kuljetustilaus noutoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Sähköisen kuljetustilauksen voit tehdä klo 13 saakka. Ilmoita kuljetustilauksessa lähetyksesi todellinen paino, kuutiot ja lavametrit, jotta voimme suunnitella kuljetuksen. Voit täydentää kuljetuspalveluasi lisäpalveluilla, kuten

 • osa- ja kokokuormien purut ja lastaukset
 • perälautanostimella
 • nouto samana päivänä
 • toimitus erikseen sovittuna ajankohtana
 • lämminkuljetus 1.10.–30.4.
 • jakelu yksityishenkilöille
 • nosturipalvelu räätälöidysti kotimaassa
 • vaarallisten aineiden kuljettaminen luokkarajauksin

Hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu DB Schenkerin hinnoittelualueisiin ja lähetyksen rahdituspainoon.

Lähetyksen koko

Osa- tai kokokuormalähetyksen paino on 2500 kg ja yli, sen tilavuus ylittää 7,5 m3 tai sen pituus ylittää 2,4 m. Lähetyksen on oltava pakattu ja koneellisesti käsiteltävissä.
Pitkä tavara (yli 2,4 m) käsitellään erillisenä lähetyksenä, joten sen kuljetus on tilattava erikseen. Tällöin pitkällä tavaralla on oma rahtikirjansa ja osoitelappunsa.

Nouto ja jakelu

Noudamme määräaikaan mennessä tilatun kuljetuksen seuraavana työpäivänä klo 16 mennessä. Noudossa käytetään runkoliikennekalustoa. Lähetys jaetaan ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Yli 2,4 m pitkän tavaran kuljetus voidaan siirtää seuraavalle toimituspäivälle. Lähetys luovutetaan vain tilauksessa merkitylle vastaanottajalle, joka purkaa sen omilla kuormausvälineillään.Lisätietoja


Tee kuljetustilaus:MySchenker.fi

Tilauskeskus: 010 520 7847

Uusi asiakas? Aloita Tästä


DB SCHENKERplus -kotijakelu

Kotijakelu helpottaa kotitalouksien elämää kodin sisustamiseen ja kodintekniikkaan liittyvillä kuljetus-, asennus- ja kierrätyspalveluilla.

DB SCHENKERplus-palvelussa voitte valita sinulle ja asiakkaallesi sopivimman palvelutason: toimitamme lähetykset kadunvarteen, kynnyksen yli tai asiakkaasi osoittamaan tilaan. Lisäksi voitte viimeistellä kotiinkuljetusta esimerkiksi asennus-, kokoamis- tai kierrätyspalveluilla. Kuljettajamme ovat palvelun ammattilaisia, jotka takaavat miellyttävän palvelun asiakkaan kodissa.Lisätietoja


Tee kuljetustilaus:MySchenker.fi

Tilauskeskus: 010 520 7847

Uusi asiakas? Aloita Tästä


DB SCHENKERproject and special - Erikoiskuljetukset ja projektit

DB Schenker huolehtii myös erityisosaamista vaativista erikoiskuljetuksista. Kun lähetyksesi on raskas tai ylimittainen, hoidamme puolestasi myös erikoisluvat ja projektin kokonaissuunnittelun.

Erikoiskuljetuksia käyttävät muun muassa rakennus- ja paperiteollisuus, telakat ja muu metalliteollisuus. Tyypillisiä erikoiskuljetettavia tuotteita ovat isot säiliöt, uunit, paperikoneet ja eräät messukuljetukset kuten suuret veneet.Lisätietoja


Tee kuljetustilaus:MySchenker.fi

Tilauskeskus: 010 520 7847

Uusi asiakas? Aloita Tästä

Varastointi ja lisäarvopalvelut

Tarjoamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöitäviä logistisia palveluratkaisuja. Kuljetusten lisäksi hoidamme ammattitaidolla asiakkaidemme kokonaislogistiikan, kuten keräilyn, lajittelun ja yhdistelyn.

 • Asiakaslähtöinen
 • Joustava ja vaivaton
 • Tehostavat asiakkaamme toimintaa
 • Tuottavat lisäarvoa

Tee kuljetustilaus:
MySchenker.fi
Tilauskeskus: 010 520 7847

Uusi asiakas? Aloita Tästä.